Een molen zonder wieken

Vandaag begint de echte challenge. Geen vakantie meer, maar gewoon werken van 9 tot 5. Het is nu erg moeilijk om goede foto’s te maken. Ik heb doordeweeks alleen ’s morgens vroeg en ’s avonds tijd om een mooi plaatje vast te leggen. Het nadeel van de winter is, dat als ik begin met werken het donker is en dat als ik stop met werken het alweer donker is.

Mijn idee voor vandaag is om naar Molen De Zandhaas te gaan. Wat ik van te voren niet weet is dat er veel wind staat. Het is gigantisch koud en eenmaal bij de molen aangekomen zie ik dat het veel te hard waait voor een goede foto. Ik probeer er het beste van te maken. Mijn fiets zet ik aan de kant en mijn statief op de stoep. Ik stel mijn camera in en maak een aantal foto’s. De wieken draaien heel hard en ik besef dat als de sluitertijd van mijn camera te lang is, ik geen wieken meer terug zie op het beeld. De balans vinden tussen van een scherpe foto en wieken die nog te zien zijn, is een uitdaging.

De challenge van 365 dagen lijkt nu al lastig te worden! Morgen weer een nieuwe dag met mogelijk een beter resultaat.

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie