De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan. Een prachtige plek, redelijk dichtbij huis, maar toch was ik er al meer dan 15 jaar niet geweest. Het weer was perfect om foto’s te maken; geen wind, een zonnetje en een mooie gekleurde lucht. Vanwege de lage temperatuur was er bijna geen toerist te bekennen. Zo zie je maar weer dat elk nadeel zijn voordeel heeft. Aangezien het zo rustig was hadden alle vrijwilligers bij de Zaanse Schans alle tijd voor ons. Ze vertelden vol passie over de geschiedenis van de molens. Bekijk hieronder een selectie van de foto’s!

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie