Foto van een pompoen

Donderdag 14 januari. We zijn twee weken onderweg met het dagelijks maken van foto’s! Het kost meer tijd dan ik van te voren had gedacht. Vooral nu ik weer aan het werk ben is tijdsmanagement heel belangrijk. Vandaag moet ik ook ’s avonds werken, waardoor ik alleen tussen de middag tijd heb om een foto te schieten. Ik heb een half uur de tijd om een onderwerp te bedenken en vast te leggen. Het eerste wat mij opvalt is een mooie geel oranje pompoen die in de tuin ligt. Ik besluit om de foto’s te maken met mijn mobiel, een iPhone X. Dit doe ik om te laten zien dat je geen professionele camera nodig hebt om een mooi plaatje te maken!

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie