Buitenplaats Elswout

Elswout, één van de oudste bewaarde landgoederen in Nederland is het onderwerp van vandaag. Net als Midden-Herenduin (zie de post van 18 januari) ligt Buitenplaats Elswout in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Elswout is een prachtig landgoed van meer dan 80 hectare groot. Je vind hier een groot landhuis, oude stallen, een orangerie en andere bijgebouwen. Het is een perfecte locatie om te wandelen. Er zijn veel verschillende paden en routes. Als je hier wilt gaan wandelen en van plan bent om met de auto te komen, kost het 1,50 per uur. 

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie