Een oude caravan

Deze caravan symboliseert voor mij het vakantiebeeld in de corona tijd. Mensen kunnen nauwelijks op vakantie, terwijl bijna iedereen wel toe is aan een aantal daagjes weg. Inmiddels wordt er volop gevaccineerd in Nederland. Eerst de mensen in de zorg, dan ouderen, dan mensen met een medische indicatie enzovoort. Het wordt een hele klus om iedereen te vaccineren. Daarnaast heerst er nog de vraag: hoeveel mensen willen niet gevaccineerd worden en zijn de vaccins nog wel effectief met de verschillende mutaties die rondgaan. Het is een bijzondere tijd met veel spanningen. Hopelijk kunnen we in de loop van 2021 weer een keer op vakantie!

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie