SEAT Ibiza FR

Tijdens een ritje door de Betuwe zie ik in de verte een grote roofvogel landen. Hij zit in de berm van de weg. Rustig rij ik langs de roofvogel in de hoop dat hij blijft zitten. Ik zet de auto aan de kant en loop zachtjes, maar in strak tempo richting de plek waar de vogel zit. Op het moment dat ik de camera naar mijn gezicht breng kijkt de roofvogel om. Ik ben gesnapt, hij vliegt weg. Helaas geen mooi plaatje van een dier dus. 

Als ik omdraai realiseer ik mij dat de auto op een best mooie locatie staat. Niet het minste onderwerp voor een foto 😉. Wel jammer dat hij niet helemaal wit is. Binnenkort maar weer een keer wassen…

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie