Een verdwaalde vos

Het is zaterdag 30 januari. Het is ontzettend koud vandaag. IJmuiderslag is de locatie waar ik vandaag lekker wil wandelen. We pakken de auto en na 10 minuten rijden, komen we op locatie aan. Helaas staat het helemaal vol met auto’s en besluiten we om hier niet te gaan wandelen. We rijden een rondje door de haven van IJmuiden en komen onderweg een vos tegen. Hij zit langs de weg en lijkt niet bang te zijn voor auto’s. Vlug pak ik mijn camera en open ik mijn autoraampje. De vos blijft rustig zitten en lijkt te poseren voor de foto. 

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie