Schaatsen op de uiterwaarden

Het is prachtig weer vandaag. De lucht is strak blauw en er staat nauwelijks wind, ideaal weer om vandaag te schaatsen. Ik schaats vandaag op de uiterwaarden bij Culemborg. Het is een fijne plek om een flinke afstand af te leggen op Noren en ook genoeg afstand te houden tot anderen.

Wel wordt het net als vandaag afgeraden om morgen op de uiterwaarden te gaan schaatsen. Het water in de rivieren daalt namelijk hard. Vandaag staat het water al 80 centimeter lager dan gisteren. Dit zie je goed aan de wilgen waar het ijs nog tussen hangt. Als je morgen toch wilt gaan schaatsen op de uiterwaarden; ga dan niet alleen, neem iemand mee en gebruik vooral je gezonde verstand!

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie