Een heerlijk fietstochtje

Vandaag werd ik wakker met fluitende vogels en een fijn zonnetje dat door mijn gordijnen scheen. Het is tijd om de fiets te pakken en een tochtje te maken. Halverwege de ochtend is het al redelijk druk op straat. Ik kom gigantisch veel fietsers tegen, zelfs wielrenners in korte broek (wel heel erg optimistisch). Tijdens het fietsen krijg ik steeds meer zin in de zomer. Onderweg kom ik langs Landgoed Duinlust. Hier moet ik even stoppen voor een foto. Dit is het plaatje geworden dat ik met mijn iPhone heb gemaakt!

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie