Een prachtige avond

De laatste dagen boffen we heel erg met het weer. Vanavond ben ik na mijn werk gaan fietsen in de duinen van Zuid-Kennemerland. Tijdens mijn fietsrit kom ik paarden, herten en schotse hooglanders tegen. Ik kan het niet laten om tijdens mijn activiteit meerdere keren te stoppen om wat beelden vast te leggen. Het enige ‘probleem’ is dat ik alleen mijn telefoon mee heb. Gelukkig kan je tegenwoordig met een smartphone goede foto’s maken. Laat in de reacties weten wat je van de foto’s vindt. Ze zijn gemaakt met een iPhone X!

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie