Vroeg opstaan

Deze morgen gaat mijn wekker om 6:30. Ik wil graag de zonsopgang zien in de duinen van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Om 7:00 uur zit ik op de fiets richting Bloemendaal aan Zee, om vervolgens daar de duinen in te gaan. Voor dat ik de duinen in ga bezoek ik eerst het uitzichtpunt bij het circuit van Zandvoort. De zon komt bijna op en de lucht is prachtig oranje.

Het is genieten deze morgen. Ik kom bijna niemand tegen en er staat nauwelijks wind. Er hangt een hele vredige sfeer. Vogels fluiten en schotse hooglanders zijn aan het grazen. Een perfecte start van de dag.

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie