Een oude kar

Zo nu en dan krijg ik de vraag: Mike, heb jij altijd je camera bij je? Ik geef dan altijd een standaard antwoord: Meestal wel, maar niet altijd. Ik vind het super fijn als ik mijn camera mee heb, omdat ik dan goede kwaliteit foto’s kan maken. Dat neemt niet weg dat foto’s maken met een smartphone ook goed kan. Deze afbeeldingen zijn gemaakt met een iPhone X bij Mariënwaerdt. Vooral met daglicht is het fotograferen met een smartphone goed te doen. Een tip is om altijd met de zon mee te fotograferen. Dan heb je geen last van tegenlicht en wordt je onderwerp goed belicht.

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie