Rijden door de Betuwe

Het eerste weekend van 2021. De zon is nergens te bekennen, wel het is windstil. Voor een Zaterdag is het erg rustig op straat. Nederland zit nog steeds in een slimme lockdown. 2021, een nieuw jaar dat alleen maar beter kan worden dan het Corona jaar 2020. We leven nog in de anderhalve meter samenleving en zoeken dus niet bewust andere mensen op. 2 januari is een dag om uit te rusten. Vandaag rijden we door de Betuwe, langs de Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het is een particulier landgoed van meer dan 900 hectare gelegen tussen de dorpen Beesd, Tricht, Deil en Enspijk.

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie