Het Utrechts Landschap

Zondag 3 januari. Een rustige dag om lekker te wandelen in het bos. Vandaag is het koud, maar niet kil. We rijden, zonder een specifieke locatie in te voeren, richting de Utrechtse Heuvelrug. Na een half uur rijden stoppen we ter hoogte van Driebergen op een parkeerplaats genaamd Bornia. Helaas is het niet rustig, maar gelukkig zijn de paden breed genoeg om anderhalve meter afstand te houden.

Wat is het koud, vingers worden witter en m’n neus begint te lopen… ongemakkelijk in deze tijd. Na een stukje lopen komen we uit bij een klein heuvelachtig heideveld met hier en daar een kale boom. We lopen een rondje van een paar kilometer. Het zonnetje gluurt soms door de wolken en mensen groeten elkaar op afstand.

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie