Stilte voor de storm

Het is weer weekend. Na een hele zachte dag gisteren, is het vandaag wat frisser en staat er meer wind. Het is nog wel droog en boven nul. Als we de weermannen mogen geloven gaat het aan het eind van de dag sneeuwen en krijgen we morgen te maken met hevige windstoten en sneeuwval. Het KNMI heeft code rood afgegeven voor zondag.

Vandaag rij ik naar Velsen-Zuid om daar een aantal foto’s te maken van het oude dorp. Het is super rustig, Ik ben de enige op straat. Het zijn perfecte omstandigheden om foto’s te maken. Een leuk feitje is dat de Engelmunduskerk in Velsen-Zuid dateert uit de 12e eeuw.

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie