Daar is de sneeuw!

Gisteravond is het in grote delen van het land gaan sneeuwen. Vanmorgen zijn veel Nederlanders wakker geworden in een witte wereld. Het is lastig te bepalen hoeveel sneeuw er is gevallen, want er staat ontzettend veel wind. Hier en daar zie je erg hoge sneeuwduinen. Op sommige plekken ligt bijna niks. De gemiddelde hoogte zal tussen de 10 en 20 centimeter zijn in de gemeente Velsen. Een ding wat zeker is, is dat het prachtige plaatjes oplevert. In de post van vandaag een aantal foto’s van Santpoort-Noord. Tijdens een wandeling van zo’n 10 kilometer maak ik deze foto’s vanaf de Duin-en kruidbergerweg. In de loop van komende week zullen er nog meer sneeuwfoto’s volgen!

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie