De scherpte van de Nikon Z6II

Deze week mag ik van Zoom.nl de Nikon z6II full frame systeemcamera testen voor portretfotografie. Ik heb de beschikking over verschillende Nikon Z mount lenzen. De eerste lens die ik uitprobeer is de 35mm f/1.8. De Nikon z6II heeft een eye tracking focus-modus, waar ik erg benieuwd naar ben. Om deze modus te testen maak ik als eerste een selfie. Het is meteen raak, de scherpte van de foto is perfect.

Voor de ge├»nteresseerden onder ons, de foto’s zijn genomen met de volgende instellingen: iso: 400, 35mm, f/1.8, 1/500 sec. Wel is de tweede foto gecropt (dit kan makkelijk, omdat de foto’s een afmeting van 6048 x 4024 hebben). Er is alleen gebruikgemaakt van natuurlijk licht.

In de loop van de week verschijnen er nog meer artikelen met portretfotografie. Daarnaast komt er over een tijdje ook een artikel online op Zoom.nl!

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 ┬ę All rights Reserved. De Fotofamilie