Een nieuwe portretshoot!

Net als gisteren een post over portretfotografie! Vandaag ga ik samen met Julian en Suzanne naar Buitenplaats Duinlust om foto’s te schieten. Ik maak op deze dag gebruik van de Nikon Nikkor z 35mm en z 85mm lens. Ideaal voor portretfotografie. De scherpte diepte van de lenzen is groot, omdat de lenzen een diafragma hebben van f/1.8. Dit betekent dat de voorgrond heel scherp is en de achtergrond juist onscherp. Voor deze shoot hebben we alleen de camera gebruikt zonder statief of andere accessoires. Door rekening te houden met de stand van de zon kan je ervoor zorgen dat het onderwerp goed belicht wordt.

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie