De Nikon z6II

Afgelopen week heb ik veel verteld over de Nikon z6II en de bijbehorende lenzen, maar geen enkele keer heb ik deze laten zien. Vlak voordat de camera en de lenzen weer werden opgehaald door Nikon heb ik snel nog een aantal foto’s gemaakt. Het is natuurlijk leuk om te zien met welke camera en lenzen de portretfoto’s zijn gemaakt.

De body van de Nikon z6II lijkt precies op mijn eigen camera (Nikon z6). Het enige verschil is dat er rechts onder het getal II is toegevoegd en het kaartslot ziet er anders uit. Ik ben ontzettend blij dat ik van zoom.nl de kans heb gekregen, om deze camera met accessoires te testen. Vooral het gebruiken van drie verschillende prime lenzen was een geluksmomentje.

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie