Windstoten waar je ‘u’ tegen zegt

Vandaag heb ik een korte route van 35 kilometer uitgestippeld om te gaan fietsen. Ik word ’s ochtends wakker met een zonnetje. Het waait wel erg hard. Ik besluit om eerst tegen de wind in te fietsen, zodat ik hem op de terugweg in mijn rug heb. Na de eerste paar kilometer twijfel ik om weer terug te gaan… Het kost mij moeite om op de fiets te blijven zitten, toch rij ik vol goede moed door. Het weer is heel wisselvallig. Soms schijnt de zon en soms hagelt het ineens. Vlak voordat ik thuis ben begint het nog harder te stormen. Gelukkig heb ik nu de wind in mijn rug. Eenmaal aangekomen heb ik een voldaan gevoel!

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie