Tegen de zon in – HDR

Normaal gesproken maak ik geen HDR foto’s, maar tijdens het schieten van dit plaatje was er iets wat mij motiveerde om dat wel te doen. De zon was namelijk prachtig en het gras kleurde goud en groen. Tijdens het bewerken van deze foto wilde ik graag de drie opnames naast elkaar zetten om de verschillen te bekijken (een HDR bestaat vaak uit drie foto’s met verschillende belichting). Helaas heb ik niet zo’n groot scherm, want ik bewerk mijn foto’s altijd op een macbook. Het zien van detail is dus soms lastig. Om die reden ben ik opzoek gegaan naar een monitor. Met een 4k QHD monitor kan je foto’s nog gedetailleerder bewerken en goede vergelijkingen maken. De monitor die ik nu op het oog heb is een LG Monitor.

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie