Lekzicht

Tijdens een ritje met de auto vandaag kwamen we langs dit karakteristieke huisje in Jaarsveld. Het huisje trok meteen mijn aandacht. Daarom maakte ik vanuit de auto snel een aantal foto’s. Nadat we thuis kwamen ben ik gaan Googlen. Ik kwam er achter dat dit huisje aan de lekdijk een gemeentemonument is. Niet alleen de buitenkant ziet er bijzonder uit, ook van binnen is het een speciaal huisje. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Dit weet ik, omdat het huis op funda.nl staat. Klik hier om het interieur te bekijken!  

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie