De Lekbrug bij Culemborg

Vanmorgen werd ik wakker met het idee om te gaan hardlopen. Met de app Strava stippelde ik een route van 5 kilometer uit. De laatste keer dat ik mijn hardloopschoenen aantrok was de eerste week van januari. Het was dus even afwachten hoe het mij af ging. Na één kilometer liep mijn hartslag al snel op. Stoppen was geen optie, want ik wilde een foto maken op de Goilberdingerdijk. Deze locatie lag op de helft van mijn uitgestippelde route. Met doorzettingsvermogen lukte het om tijdens het hardlopen deze foto te maken. 

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie