Auto light trails

Vandaag reed ik over de A2 richting Culemborg. Vlak voordat ik de afslag naar Culemborg nam viel het mij op dat de lucht steeds meer oranje werd. Na het nemen van de afslag reed ik nog een klein stukje om uit te komen bij een viaduct. Helaas kwam ik hier net te laat aan om een goede foto te maken van de ondergaande zon. Desalniettemin ben ik uitgestapt om foto’s te maken van langsrazende auto’s. In eerste instantie ziet dat er niet zo spectaculair uit, maar als je foto’s maakt met een langere sluitertijd ontstaan er witte/gele en rode lichtstrepen. Als je dan een aantal foto’s maakt vanuit dezelfde positie en deze in photoshop over elkaar heen legt krijg je dit resultaat! Laat in de reacties weten wat je van deze stijl vindt!

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie