100 dagen lang!

Inmiddels leven we al in de 100e dag van 2021. Dat betekent ook dat ik met deze post meegerekend al 100 blog berichten heb gemaakt.

De reden waarom ik met deze blog ben begonnen is om meer bezig te zijn met fotografie. Vandaag de dag kan ik met zekerheid zeggen dat door fotofamilie.nl te starten ik veel meer bezig ben met mijn hobby fotografie. Het is super leuk om elke dag weer iets nieuws neer te zetten. Als ik terugkijk op het eerste deel van 2021 ben ik best trots. vanaf 1 januari heb ik meer dan 350 foto’s geplaatst op De Foto Familie. Zonder veel promotie is de website meer dan 2500 keer bekeken!

Wel moet ik zeggen dat het soms erg veel tijd kost naast een fulltimebaan, maar dat de motivatie om het minimaal 365 dagen vol te houden en het plezier wat ik er in heb overheerst! 

Recente berichten

De Zaanse Schans

Op 13 december ben ik samen met een goede vriend naar de Zaanse Schans gegaan.

Tegenlicht

Na een bewolkte dag gisteren, scheen de zon vandaag weer de hele dag door! Toen

Copyright 2024 © All rights Reserved. De Fotofamilie